Den traditionelle advokatbranche kan for mange fremstå som intimiderende og kompliceret. Det er ofte relativt dyrt og omstændigt at anvende en traditionel advokat. Det gør Legal Desk op med ved at automatisere en lang række processer i forbindelse med udarbejdelse af juridiske dokumenter.

Juridiske dokumenter online

Legaldesk er en online platform, hvor du kan oprette dine juridiske dokumenter online, nemt og hurtigt. På hjemmesiden bliver du vejledt fra start til slut og du har hele tiden overblik over, hvor i processen, du er, og hvem der skal gøre hvad. Hvis et dokument skal registreres hos eksempelvis myndighederne, sørger Legal Desk for det.

Alle dokumenter er udarbejdet af advokater og du er garanteret samme sikkerhed og kvalitet, som ved en traditionel advokat. Forskellen er blot, at du betaler en langt lavere pris og får dit dokument med det samme.

På hjemmesiden finder du ikke kun juridiske dokumenter, men også et stort udvalg af artikler. Disse artikler kan hjælpe dig med at forstå din juridiske situation og giver dig konkret vejledning til, hvordan du selv opretter juridiske dokumenter. På den måde bliver du bedre til at træffe vigtige beslutninger på vegne af dig selv, din familie eller din virksomhed.

Stiftet af advokater

I 2016 stiftede Simon Eklund og Anders Lyager Kaae virksomheden Legal Desk. De er begge uddannede jurister fra Københavns Universitet og har en fortid hos to af landets største advokatkontorer i Danmark. Det var erfaringen fra advokatbranchen, som gav dem inspirationen til at starte Legal Desk, da deres arbejdsopgaver ofte bestod i at udforme de typer af juridiske dokumenter, som Legal Desk i dag tilbyder.

Virksomheden Legal Desk er en slags juridisk selvbetjening, som gør det nemmere og billigere for kunderne. På hjemmesiden kan du klare det meste selv, og hvis der skal laves registreringer, sørger Legal Desk for dette. Dokumenterne genereres automatisk med det samme på baggrund af de svar, som brugeren udfylder i de intelligente formularer.

Klar dine juridiske problemer med Legal Desk

Du kan oprette en lang række af forskellige dokumenter på hjemmesiden. På de forskellige produktsider, kan du læse om produktets muligheder og begrænsninger, ligesom at hele processen er beskrevet. Det er også på produktsiderne, at du finder de inteligente formularer, som du udfylder online, hvorved dit dokument udarbejdes automatisk.

Dokumenterne tager ikke mere end 15 minutter at udfylde. Du betaler først, når du er færdig med at udfylde formularen. Så snart du har betalt, vil du få øjeblikkelig adgang til det færdige dokument.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *