Sommerens bedste koldskål
En rigtig god grundopskrift på koldskål er fantastisk at have ved hånden i sommermånederne. Det gode ved denne er, at du sagtens kan skifte smagene
En rigtig god grundopskrift på koldskål er fantastisk at have ved hånden i sommermånederne. Det gode ved denne er, at du sagtens kan skifte smagene
La Glaces version af en hindbærsnitte, der består af en mørdejsbund, hindbærmarmelade i midten og fine streger af markron på toppen. Snitterne pyntes med hasselnøddeflager
En lækker og frisk “hvid” pizza, der betyder, at den ikke har fået tomatsauce. Det kan lyde mærkeligt at komme flødeskum på en pizza, men
Brødene er hjemmebagt med soltørrede tomater og timian, og pølserne er krydrede lammepølser – nordafrikanske merguez-pølser. kan du ikke få fat på dem, så fungerer
Den skønneste syrligt-søde kage med fine vaniljenoter fra skovmærken. Og så er den ligeså nem at lave, som den er smuk. Kagens dej er en
Hvis du har overskud til at lave dine egne burgerboller, er der her en opskrift på søde og bløde burgerboller – lige som de skal
Brug kvaset fra produktionen af rabarbersiruppen med gran til at lave den skønneste, aromatiske syrligt-søde marmelade, som passer perfekt sammen med et stykke tør, salt
Opskrift til 4 pers. Asparges: 1 bdt grønne asparges Olivenolie Kammuslinger: 8 kammuslinger Sukker Salt Risotto: 1-1 ¼ l fond eller bouillon, gerne hønse- eller
Her er vi ude i en all-time-klassiker pavlovaen. Den uimodståelige marengsbund byder på et væld af teksturer, der varierer over det sprøde, bløde, knasende og
Intet påskebord uden snaps, og snapsen kan med fordel inkorporeres i maden. Snapsen gør laksen endnu mere mør og blød, og samtidig giver alkoholen et
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem