Marcipankage med masser af citron
Denne kage henter inspiration i det spanske køkken, hvor mandler eller marcipan ofte er den vigtigste ingrediens i desserter og finere bagværk. Det er en
Denne kage henter inspiration i det spanske køkken, hvor mandler eller marcipan ofte er den vigtigste ingrediens i desserter og finere bagværk. Det er en
En rigtig dessertklassiker fra det franske landkøkken her i en forårsagtig og fordansket version med sæsonens første rabarber. De giver en solid syrlighed til den
Vi kender den i verdensberømte klassikere som vichyssoise (den cremede porre-/kartoffelsuppe), farserede porrer og ej at forglemme porretærten, der var et mega-hit i 80´erne. Porren
Grillosten halloumi har en herlig fast konsistens, som giver lidt bid til denne sandwich med masser af tzatziki, oliven, tomat og rødløg. Hurtig ret med
En parfait er en rigtig fløde-iscreme, som ikke kræver en ismaskine, så den er let at røre sammen. Denne version har en liflig friskhed af
Den amerikanske klassisker pulled pork tog verden med storm i starten af 00’erne, og pludselig fandtes den både på gourmetrestauranter og tankstationer. Den holder stadig.
Salade Nicoise er en fantastisk fransk salatklassiker af tun, æg, tomat og oliven, men den fungerer også genialt som sandwichfyld. Opskrift på 4 sandwich 4
Hvorfor ikke gøre den daglige frokost til en japansk fest med et kick fra wasabi, en skarp radisesalat og masser af blid og letrøget laks?
Små delikate og dekorative bidder af bløde og milde vagtelæg dyppet i krydret rosmarinsalt. Ideelle som en velkomstsnack med et godt glas hvidvin eller som
En rigtig klassisk salat, der bliver ved med at fungere. Kombinationen af salt og umami fra tunen, syren fra tomaterne og blødheden fra æggene sidder
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem