Grillede nye danske løg og porrer

Løgene er kogt først i godt saltet vand, for ellers ville de nok blive brændt, hvis de skulle tilberedes helt færdig kun på grillen. Derefter er løgene dryppet af og grillet let, til de får lidt mønster og grillsmag. Opskrift til 4 pers. 10 nye løg med top 1 bdt porrer 2 spsk vindruekerneolie 1 […]

Hindbær- og rosmarineddike

Hindbæreddike er fin til salater og lyst kød, for den har masser af friskhed og sødme. Rosmarinen gør den ekstra krydret og tilføjer lidt kant. Opskrift til 1 lille flaske 120 g hindbær, friske og gerne meget modne 3 ½ dl hvidvinseddike 4 kviste rosmarin Vask hindbærrene forsigtigt under koldt vand, og rens dem. Kom […]

Langtidsbagte tomater – til forrådet

De langtidsbagte tomater er geniale at have stående i køleskabet til en dag, hvor man har brug for hurtig aftensmad eller en snack. Opskrift til 2 glas* 3 kg små tomater, gerne blommetomater eller cherrytomater Olivenolie, til bagning Salt og peber 1 spsk sukker Ca. 5 dl olivenolie Frisk oregano Evt. frisk mynte 5 fed […]