Hindbær- og rosmarineddike

Hindbæreddike er fin til salater og lyst kød, for den har masser af friskhed og sødme. Rosmarinen gør den ekstra krydret og tilføjer lidt kant.

Opskrift til 1 lille flaske

120 g hindbær, friske og gerne meget modne
3 ½ dl hvidvinseddike
4 kviste rosmarin

Vask hindbærrene forsigtigt under koldt vand, og rens dem. Kom dem i en skål, og mas dem let med en gaffel. Tilsæt hvidvinseddike og rosmarin, og lad det stå 5 dage. Herefter kan du enten si eddiken for at fjerne kernerne, eller også kan du bare komme eddiken på skoldede flasker, som den er. (Hvis du beholder kernerne i, vil hindbærkernerne dog miste farve undervejs).

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER