Tilbehør

Lykkebjerg med tomatmarmelade

Lykkebjerg er Arla Unikas første råmælksost, og mælken stammer, måske ikke så overraskende, fra en prisbelønnet gård af samme navn. Mælken kommer i hænderne på

Læs mere

Salsa roja

Den ultimativt autentiske salsa, der kan bruges som base i nærmest enhver mexicansk ret. Server den fx til i tacos, til langtidsbraiseret kød eller til

Læs mere

Brunede kartofler

Giv de nykogte kartofler en lynhurtig skylning i koldt vand, så bliver de superlette at pille. Og tag dig god tid til at lave de

Læs mere

Varm salat a la cæsar

Grillet salat lyder måske underligt, men det virker! Vælg mini romaine eller hjertesalat. De bliver søde, let bitre og uimodståelige, når de lige har været

Læs mere

Balsamico-salt

Overalt i Italien står der balsamico, salt og olivenolie på bordet, for det er ideelt at hælde over salater eller dyppe usaltet brød i. Med

Læs mere

Kartoffelsalat med urter

Løvstikke er et klassisk krydderi til kartofler og smager supergodt sammen med nye, danske kartofler. Opskrift til 4 pers. 2 stængler løvstikke 1 kg nye

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere