Lynfrossen yoghurt med jordbær og Amaretti
En superhurtig dessert at bikse sammen, for den består ganske enkelt af sukker, yoghurt og frosne jordbær, der blendes sammen til en cremet softice. De
En superhurtig dessert at bikse sammen, for den består ganske enkelt af sukker, yoghurt og frosne jordbær, der blendes sammen til en cremet softice. De
Skarpe smage som ingefær står generelt rigtig godt til oksekød med sine varme og citrus-agtige noter. Kombinationen er især udbredt i det kinesiske stirfry-køkken, som
Disse herlige småkager med et sukkerknasende ydre og et blødere, karamel-agtigt indre får det maksimale ud af ingefærens søde og krydrede smag. De indeholder ingefær
En god kartoffelmos rummer smør. Ja, masser af smør, mener brødrene Price, som står bag denne opskrift, der er perfekt til en gang coq au
En alt-i-en-salat baseret på de elegante puy-linser, som formår at holde et let knasende bid trods kogning, og så er den ellers smagt til med
Tomater, og især kernerne, indeholder en god del umami, hvilket gør dem velegnede til at fremhæve andre smage. Det er derfor ikke så underligt, at
Klassikeren over dem alle, lavet og spist utallige gange, fordi det smager så godt. Adam og James Price synes, at deres version smager rigtig godt.
Det her er en version af den klassiske sydfranske klipfiske-mousse. Traditionelt er det en blanding af klipfisk og kartofler. Her er brandaden uden kartoffel og
En af verdens måske mest ikoniske chokoladebarer blev opfundet i 1932 af Forrest Mars – søn af Frank C. Mars, der stiftede virksomheden Mars Inc.
En videreudvikling af den britiske klassiker: scones and jam, men hvor marmeladen blot er inkorporeret i bagværket. Jordbærrene kommer en tur til tørring i ovnen,
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
At nyde en middag med havudsigt som livsnyder er en sand gave til sanserne. For
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne