Broccolisuppe med gedeost og chorizopølser
En af de nemmeste retter nogen sinde. Broccolisuppen behøver ikke flere elementer end broccoli og salt og peber. Den smuldrede gedeost på toppen smelter og
En af de nemmeste retter nogen sinde. Broccolisuppen behøver ikke flere elementer end broccoli og salt og peber. Den smuldrede gedeost på toppen smelter og
Grisen må siges at være nationaldyr nummer et i Danmark. Vi spiser masser af frikadeller, spegepølse og bacon, og flæskestegen er ligefrem en uundværlig del
Når alle skal være glade, skal man servere porchetta. Det økologiske svineslag er rullet sammen med friske krydderurter og citronsaft og stegt fire timers tid
Minipizzaen er en sikker start på måltidet, og den er stilfuld i sin enkelthed. Tomatsaucen på den klassiske pizza er undladt for at lave en
For et par år siden var der en snarrådig bager, der fandt ud af, at gammelt rugbrød snildt kunne laves til sprøde rugbrøds-chips. Lav dem
Knækbrødet har været en fast del af den svenske husholdning siden 500-tallet og er kun blevet mere populært med tiden. Her får du en supernem
Spicy, crunchy og delikat lille måltid, hvor den krydrede tempura giver helt nyt liv til de milde danske vintergrøntsager. Chutneyen frisker det hele godt op
Den italienske semifredo er en halvt frosset is, der ikke kræver ismaskine – den har faktisk bedst af at sætte sig i fryseren, da det
Briterne brillerer med deres version af denne konfektkage, Mince Pie. Her er en lettere fordansket udgave med et solidt lag marcipan, hvilket bestemt ikke gør
Det er en ren farvesymfoni, når gulerødder, rødbeder, persillerødder og kartofler hopper en tur i den varme olie. Til chips er det oplagt at eksperimentere
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem