Berliner og kirsebær
Udgangspunktet for denne fantastiske dessert er en hjemmelavet briochedej, der friteres og fyldes med en flødeskum med flormelis og kirsebærsaft. Minder om bagerens berlinere, bare
Udgangspunktet for denne fantastiske dessert er en hjemmelavet briochedej, der friteres og fyldes med en flødeskum med flormelis og kirsebærsaft. Minder om bagerens berlinere, bare
Nyretapper har fået en lille renæssance som udskæring, men i pris ligger den stadig langt under de dyre udskæringer, og i smag overstiger den ens
Der er avocado i såvel dejen som glasuren til denne delikate kage, og vi lover: Den smager ikke af grøntsager, men af vaskeægte frisk og
Nikolaos Strangas er en af de helt store stjerner på den danske desserthimmel. Han var den første der begyndte at lave de elegante, små macarons
En oplagt forret, der kombinerer cremet gedeost med bitter julesalat, sødmefuld blodappelsin og knas fra honningristede valnødder. Hele herligheden dryppes med en sirup kogt på
Smør og mælk er nogle af de vigtigste ingredienser i mange kager, så er det virkelig muligt at bage laktosefri kager uden at gå på
Den hvide fisk som fx rødtunge eller rødspætte vendes i rasp smagt til med chili, appelsin og lime, hvilket hæver og forstærker smagen af den
Lam og citrusfrugter passer rigtig godt sammen, for frugterne skærer smukt gennem lammets lidt fede smag og skaber en fin balance. Lammekøllen langtidsbraiseres i ovnen
I de nordafrikanske køkkener og især det marokkanske bliver citronens fulde potentiale foldet ud, for her bliver den både syltet, tørret og spist rå og
Margaritas fungerer bedst i store glas dyppet godt i salt. Drinken her er den traditionelle, men eviggyldige version, som smager ideelt med en portion majschips
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst