Featured

Tiramisu med bagte blommer

Den bløde, uimodståelige italienske klassiker bliver lige et nøk bedre, når den tilføres lidt bagte, syrlige blommer. Opskrift til 8-10 pers. Bagte blommer: Ca. 500

Læs mere

Ravioli og snegle

Man behøver ikke være frankofil eller sidde i Paris for at nyde snegle. I denne ravioli-version er der brugt bourgogne-snegle, der smager af en blanding

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere