Hjemmelavet Twix
Twix blev første gang produceret i 1967 i England af de biscuit-glade briter, som betrak en kiks med karamel og chokolade. Chokoladebaren, der typisk kommer
Twix blev første gang produceret i 1967 i England af de biscuit-glade briter, som betrak en kiks med karamel og chokolade. Chokoladebaren, der typisk kommer
Dette brød er oprindeligt fra Normandiet og har intet med osten brie at gøre. Brødet har en karakteristisk sprød og tyk skorpe og en tæt
Pain de campagne er typisk et surdejsbrød bagt på hvede og en lille smule rug. Tilstedeværelsen af rug skyldtes, at rugen stod blandt hveden på
Homer Simpson elsker dem med pink glasur, og overalt på diners og cafeer i staterne er donuts fast på menuen. Det er nu ikke svært
Den fløjlsbløde foie gras terrine med et stykke sprødstegt brød til er en af Jørgen Leths yndlingsretter fra det rustikke franske køkken: Det er enkel
Den klassiske capresesalat stammer fra øen Capri og består i al sin enkelthed af skiver af tomat og mozzarella. Her i en udvidet version med
Klassiske frikadeller med et lille middelhavs-tvist af pistacienødder, hvilket giver et dejligt knas. De serveres med aromatiske ristede peberfrugter i form af en peperonata. Opskrift
Bocconcini betyder ”små bidder” på italiensk og refererer egentlig til mini-mozzarellakugler, der lige er til at kaste i munden. Disse små bidder består af druer,
”Snup en Snickers”, lyder det danske slogan for chokolade-baren med peanuts, og det er der en rigtig god grund til at gøre. For tiden er
Gâteau breton er oprindeligt fra Bretagneområdet i Frankrig. Kagen kan sammenlignes med en shortbread-kage eller en pund-til-pund-kage, men er dog helt sin egen med et
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: SmĂĄ franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Der er ikke noget, der er så skønt som den tid, vi kan bruge sammen
Livet kan være hektisk, og det er ikke altid let at finde tid til at
Dyrk dine egne grøntsager Det er fascinerende at se en plante spirer fra frø og
Hvis du er seriøs med din styrketræning, handler det om at få så meget som