Gin-entusiast: ”Der er kun fem trin til en god G&T”
Gineksperten og forfatten Iben Diamant guider til en af sommerens absolut mest populære cocktails, deler sine fem vigtigste råd og giver fire bud på de
Gineksperten og forfatten Iben Diamant guider til en af sommerens absolut mest populære cocktails, deler sine fem vigtigste råd og giver fire bud på de
En stolt og ydmyg Mikkel Maarbjerg har modtaget den hædersfyldte pris som kokkenes kok i år. Den 44-årige kok løb med de fleste af stemmerne,
Elvio Milleri er manden bag den italienske michelin-restaurant Era Ora i København. Han er egentlig bankuddannet, mens hans passion for mad har drevet ham ud
Det er lige nu, strandtasken skal pakkes, eller tiden i hængekøjen skal passes, og mon ikke der skal en bog eller to med i tasken?
Den altid så populære pasta med kødsovs topper listen over danskernes yndlingsretter skarpt forfulgt af den stegte kylling, viser en ny undersøgelse af danskernes madvaner
Der er stor forskel på, hvor meget luft der er pumpet i, hvilke råvarer den er lavet på og ikke mindst smagen. Men forbrugerne er
Amerikanerne har drukket koldbrygget kaffe i mange år, men nu rammer trenden for alvor Skandinavien. Glem alt om traditionel iskaffe lavet på varmbrygget kaffe gerne
En ny app skal gøre det ultranemt for alle voksne og børn at høste urter, svampe, nødder, bær og tang i naturen. For ikke at
Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen hader persille og kan ikke anbefale at pynte brunsvigeren med Matadormix, inden den skal bages. Hvad er din livret? Jeg er blevet
Nikolaj Hübbe, der har været balletmester ved Den Kongelige Ballet siden 2008 og tidligere har slået sine folder i den prominente New York City Ballet
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Café Spiseriet i Aalborg er kendt for deres høje gastronomiske kvalitet og alsidige menu. Her
At få strøm til husholdningen via solceller er en stadig mere populær måde at reducere
Dit hår er din krone på værket, og det er naturligt at ønske, at det
Hirtshals, beliggende i den smukke nordvestlige del af Danmark, har et bredt udvalg af restauranter,