3 gode grunde til at vælge buffet
En selskabsrestaurant til livets store og små øjeblikke
Bedste japanske kokkeknive
3 gode grunde til at bestille mad ud af huset
Guide til årets festlige afslutning
Gør madlavningen til en leg med nyt køkkenudstyr
Jeg gør det mest af alt for min egen skyld
Er det tilfredsstillende at bruge tusindvis af timer på at forberede sig verdens vigtigste kokkekonkurrence, og så ende på en sjetteplads? Er det en flot placering eller en fiasko? For Kenneth Toft- Hansen selv var det i hvert fald ikke godt nok, da han for tre år siden netop blev nummer seks ved Bocuse d’Or, […]
MAD&venners madguide til Palma på Mallorca
Der er langt fra 60’ernes klicheer om grisefest på Mallorca til de fortrinlige lokale specialiteter, der i dag serveres på øens overdådige udvalg af restauranter. Omgivet af vand og velsignet af solens konstante stråler flyder den store middelhavsø over med olivenolie, friske fisk og fabelagtige grøntsager. Engang var Mallorca indbegrebet af en charterdestination med billige […]
8 anbefalinger: Her skal du spise og drikke i Stockholm
Midt i den svenske skærgård ligger Stockholm majestætisk fordelt på 14 øer, hvor moderne museer, historiske mindesmærker og store naturoplevelser alt sammen er inden for rækkevidde. Engang var tallerkenerne mest fyldt op af knækbrød, köttbullar og pytt i panna, men de seneste 10-15 år har svenskerne i den grad gjort gastronomisk comeback, og i dag […]
Brødrene Price “Vi har stået for det løsslupne i en tid med løftede pegefingre”
James og Adam Price, der er kendt for deres hyggelige madprogrammer på DR, har – ligesom resten af familien – et næsten lidt for kærligt forhold til mad. Og det sætter ind imellem sine spor på kroppene. Så det der med nytårsslankekure kender de alt til. Eller slankekur hele året rundt faktisk. Prøv fx Prices […]