Erwin Lauterbach “Jeg spiser østers, når jeg har lyst, og det er ret tit”
Erwin Lauterbach er en pioner inden for dansk gastronomi. I 1970´erne tog han til Paris for at dygtiggøre sig i det franske køkken, som han
Erwin Lauterbach er en pioner inden for dansk gastronomi. I 1970´erne tog han til Paris for at dygtiggøre sig i det franske køkken, som han
Går du og drømmer om en storbyferie i december, er London værd at overveje. Big Ben, Buckingham Palace og Wembley Stadium er i sig selv
Nydelsen driver ham. Det er den, Jørgen Leth fylder livet med, og den, han øser op på sin tallerken. Det behøver ikke at være gastronomi
Køkkenchefen på Kong Hans er som én ud af 12 kokke fra hele verden håndplukket til at rejse til den legendariske Restaurant Meadowood i Napa
”Too much is not enough” er ikke længere et ordsprog, der kun hører til i USA. I hvert fald ikke når det kommer til bagværk.
Frodige Irland er grøn hele året, hvilket landets store bestand af græssende får og kvæg nyder godt af. Kødet er rigt på smag, ligesom mejeriprodukterne
Midt i Middelhavet ligger Sicilien og balancerer på kanten mellem Europa og Nordafrika, og Palermo smelter sydens varmblodede temperament sammen med arabisk, græsk og spansk
På Skærtoft Mølle på Als underviser Marie-Louise Risgaard i at bage brød og mestre ælte- og bageteknikker. Hun om nogen ved, hvad der skal til
Det kan være mere end svært at forme boller af en meget våd dej. Mange forfalder til at bruge skeer, men det er ikke en
Stéphanie Surrugue, der bl.a. har skrevet Prins Henrik-bestselleren ”Enegænger – portræt af en prins”, været journalist på Tour de France og korrespondent i USA og
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst
Grå stær, den hyppigste øjensygdom i Danmark, rammer et betydeligt antal individer hvert år. Med
I vores hurtige liv er det ofte de små bevægelser, der har magten til at