Jeg gør det mest af alt for min egen skyld
Er det tilfredsstillende at bruge tusindvis af timer på at forberede sig verdens vigtigste kokkekonkurrence, og så ende på en sjetteplads? Er det en flot
Er det tilfredsstillende at bruge tusindvis af timer på at forberede sig verdens vigtigste kokkekonkurrence, og så ende på en sjetteplads? Er det en flot
Der er langt fra 60’ernes klicheer om grisefest på Mallorca til de fortrinlige lokale specialiteter, der i dag serveres på øens overdådige udvalg af restauranter.
Midt i den svenske skærgård ligger Stockholm majestætisk fordelt på 14 øer, hvor moderne museer, historiske mindesmærker og store naturoplevelser alt sammen er inden for
James og Adam Price, der er kendt for deres hyggelige madprogrammer på DR, har – ligesom resten af familien – et næsten lidt for kærligt
Erwin Lauterbach er en pioner inden for dansk gastronomi. I 1970´erne tog han til Paris for at dygtiggøre sig i det franske køkken, som han
Går du og drømmer om en storbyferie i december, er London værd at overveje. Big Ben, Buckingham Palace og Wembley Stadium er i sig selv
Nydelsen driver ham. Det er den, Jørgen Leth fylder livet med, og den, han øser op på sin tallerken. Det behøver ikke at være gastronomi
Køkkenchefen på Kong Hans er som én ud af 12 kokke fra hele verden håndplukket til at rejse til den legendariske Restaurant Meadowood i Napa
”Too much is not enough” er ikke længere et ordsprog, der kun hører til i USA. I hvert fald ikke når det kommer til bagværk.
Frodige Irland er grøn hele året, hvilket landets store bestand af græssende får og kvæg nyder godt af. Kødet er rigt på smag, ligesom mejeriprodukterne
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem