En selskabsrestaurant til livets store og små øjeblikke

restaurant Himmelhav

På toppen af Frederikshavn ligger Himmelhav, en gourmetrestaurant, der nærer stor kærlighed til kagekunsten. Dét kan smages! 

Med det in mente har Himmelhav dannet rammer om flere af livets store begivenheder i deres eksklusive lokaler, der selv er de royale værdig. 

Et forrygende festlokale

Panorama er Himmelhavs fineste festlokale, der på 9. etage, på toppen af Kattegat silo, har de smukkeste udsigter til himmel og hav. Her kan du nyde panoramaudsigten over hav og by, mens du ser solen gå ned. I måneskin kan du danse dig ud på tagterrassen til en enestående og ugeneret 360 graders udsigt.  Her kan du mærke den friske vind og nyde et velsmagende glas vin. 

Uanset hvilket festlokale du vælger, er du sikre på at få eksklusive og smukke omgivelser hos Himmelhav, der er med til alle livets store begivenheder. Med disse rammer er der lagt op til en aften, du sent vil glemme. 

Kogekunst, der vækker alle dine sanser

Hos Himmelhav er du sikker på at få gode og friske råvarer, da man tilpasser menuen efter årstiden samt altid bestræber sig på at nytænke og inspirere med valget af menu. Derfor er appetizer såvel som hovedret og dessert særlig afstemt med årstidens gaver.

En af de helt nye koncepter er onsdag på toppen, hvor gæster ankommer kl 18.30 til en boblende velkomstdrink og en udsøgt madoplevelse i vente. Kærligheden til kogekunsten kan smages i den fantastiske tre-retters gourmetmenu, der én efter én præsenteres af den dygtige og kompetente chefkok, hvis mad vækker alle dine sanser. 

Denne sommer byder menuen på følgende retter: 

Appetizer

På tur i aspargesbedet // Aspargescreme med årstidens spæde urter, maltjord & sprød skinke

Forret

Køkkenet klarer ærterne // Røget makrel med ærtepesto, friskbælgede ærter, ærteskud, purløgstilsmagt mayo & sprødt rugbrød med flagesalt

Hovedret

Sommerkalv i godt selskab // Mør filet af dansk kalv med en symfoni af krydderurter, sprød paneret kugle af kalveskank, spæde forårsgrøntsager, cremet blomkålspuré og kartoffel-eclair med ost og frisk timian ledsaget af en intens kalveskysauce

Dessert

Himmelhavs hindbærdrøm // Cremet vanilje Panna Cotta med pikant hindbærcurd, sprød chokolade crunch, marengsflager, sæsonens bær & hindbærsorbet.

Der er altså lagt op til den helt store guldmedalje, når Himmelhav: En af de bedste spisesteder og restauranter i Frederikshavn byder indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse, når du næste gang vælger at fejre livets store og små øjeblikke. Der skal være noget at glæde sig til – det er Himmelhavs filosofi.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER