3 gode grunde til at vælge buffet

Buffet kinesisk restaurant

Er det på tide, at du og familien skal hæve kvalitetstiden, mens I får en gastronomisk oplevelse? Ofte kan det være svært at samle familiens smagspræferencer ét sted, derfor kan du med fordel tage på en restaurant, der tilbyder buffet. 

Mad til både store og små

Buffetens helt store tiltrækningskraft må i sandhed være det brede og forskelligartede udvalg, som kan garantere, at selv den mest kræsne gæst går hjem med maven fuld. Af denne grund pakker du helt naturligt nervøsiteten væk, når du bestiller bord til buffet, da chancen for alle bliver tilfredse med restaurantens mad, er stor. 

Har du svært ved at finde en restaurant, der både tilbyder god mad til både voksne og børn, så er du ikke alene. Ofte vil de voksne skulle gå på kompromis med egne smagssanser, mens børnene nyder et mildt og børnevenligt måltid. Vælger I buffet, kan du med fordel tage børnene med til buffeten, lade dem mæske sig i kyllingespyd, pommes frites og grøntsager, mens du kan udforske et væld af retter, der bedst egner sig til voksne. 

Kombination af klassiske og eksperimenterende retter 

Kender du følelsen, hvor du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge den klassiske og velkendte ret på menuen, eller om du skal gå planken ud med en ny og anderledes ret? Her vil buffeten komme dig til undsætning, for du kan fylde tallerkenen med velkendte smage, mens du samtidig lader der være rum til nye og ukendte retter.

Heldigvis indbyder en buffet altid til, at gæsterne kan gå flere gange. Faktisk vil det være reglen fremfor undtagelsen, at du udforsker buffeten en, to eller tre gange. 

Mad fra velsmagende verdenskøkkener 

Ofte er det sådan, at når du og familien træder ind i en restaurant, der tilbyder buffet, føles det som at træde ind i en anden tidslomme. Det skyldes, at buffeter ofte repræsenterer et land i Østen, hvilket både kan ses på indretningen, smages på maden og mærkes på atmosfæren.

Er rejsefeberen på sit højeste, kan I få den stillet, når I tager på besøg hos en kinesisk restaurant. Et godt bud på dette er den kinesiske restaurant Fu Lin i Hobro. Fu Lin Restaurant er en af de bedste spisesteder i Hobro, hvorfor I blot kan sætte jer til bord der og nyde et væld af forskellige retter fra det kinesiske køkken.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER