Bedste japanske kokkeknive

japansk damaskus knivsæt

De bedste japanske kokkeknive til dig, der elsker at lave mad!

Glem alt om sløve køkkenknive, der ikke kan skære igennem selv de blødeste råvarer. På www.qknives.dk kan du nemlig bestille kniveskape japanske køkkenknive smedet efter damaskus-metoden og give dig selv en helt ny oplevelse af at lave mad.

Det ultimative japanske knivsæt i damaskus stål

Med et japansk damaskus knivsæt i god kvalitet får du ikke et hvilket som helst standard knivsæt, som de fleste kender det fra de gængse isenkræmmere. I stedet får du nogle helt enestående kokkeknive, der forbliver skarpe og effektive i mange år frem.

Damaskus er en betegnelse for en unik fremstillingsmetode, der dækker over en ældgammel smedeteknik fra østen. I praksis består knivene af forskellige ståltyper, som samles, foldes og smedes sammen over flere omgange, indtil bladet har opnået det ønskede antal lag.

Resultatet er et knivskarpt blad i høj kvalitet med unikke slagmønstre og en afbalanceret kniv, der skiller sig ud på alle planer. Kvaliteten af Qknives’ damaskus knivsæt er uovertruffen, og du vil opleve, at selv en grøntsagskniv kan opnå stjernestatus i den daglige madlavning.

Et must have i køkkenet hos den kvalitetsbevidste madconnoisseur

For mange er damaskus knive det eneste rigtige køkkenstål. Og faktisk burde japanske kokkeknive være et must i knivblokken hos alle, der går bare en smule op i madlavning og kvalitetstilbehør til køkkenet. For knivene er ikke kun forbeholdt gourmetrestauranter og professionelle kokke – de er lige så effektive i det private hjem.

Og når det kommer til køkkenudstyr, så bør man ikke gå på kompromis, uanset hvor på masterchef-skalaen, man befinder sig. Kvalitet hører også til i hverdagen, og når man tænker på, hvor mange timer der bruges på madlavning om ugen, så er det værd at have de helt rigtige redskaber. Og dé redskaber finder du hos Qknives.

Bliv klar til sommerens madsæson med knivsæt fra Qknives

Hos Qknives er kvalitet i højsædet, og når du bestiller dit nye knivsæt online hos dem, er du for alvor klar til at kaste dig over sommerens menuer.

For nu da kalenderen endelig viser juni, og det tarvelige vejr fra maj forlængst er skiftet ud med højere temperaturer og solskin, er det tid til at finde forklædet frem. 

Sommerens gode vejr betyder for de fleste et glædeligt gensyn med grillen, og for de garvede betyder det et gensyn med udekøkkenet. Med andre ord er sommer lig med madlavning – og med dit spritnye japanske knivsæt bliver det hele lidt ekstra kræs

Du behøver nemlig ikke længere slås med dårlige knive til mørbraden eller grøntsagerne, for med det knivskarpe damaskus-stål er det let at lave de præcise udskæringer i lige netop den størrelse og tykkelse, du ønsker.

Så snyd ikke dig selv for mange gode timer i køkkenet og bestil et japansk damaskus knivsæt fra Qknives i dag.

 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER