Gør madlavningen til en leg med nyt køkkenudstyr

Bedste køkkenudstyr

Livet leves i køkkenet, og med udstyret i orden er det langt sjovere at slippe kreativiteten løs i hjemmets hjerterum. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du med de rette køkkenmaskiner hurtigere kan lave lækker og velsmagende måltider samt glæde hele familien med fortryllende køkkenmaskiner. 

Spar tid og kræfter

En god køkkenmaskine er et must have i det moderne køkken, hvis du ønsker at lave fantastiske retter og hjemmebag på kort tid med samme gode smag. Køkkenmaskiner skåner både hænder og håndled og sparer dig tilmed for en hel del tid, så du eksempelvis nemt kan røre en dej sammen, mens du laver tilbehør ved siden af. 

En stor del af de forarbejdede fødevarer, som vi køber i dagligvarebutikkerne, kan du selv nemt fremstille ved hjælp af de rette køkkenmaskiner. Lav f.eks. dine egne lækre og sunde juice med en juicemaskine, snit grøntsagerne til salaten med en minihakker og få lækkert pålæg skåret til perfektion på egen maskine. 

Lækker dansk vand og sodavand på få sekunder

Ønsker du at glæde familien med lækker danskvand og sodavand på få sekunder, er en sodastream den ultimative køkkenmaskine for dig. Med en sodastream på tilbud maskine kan du nemt og hurtigt lave lækker danskvand og sodavand, præcis når du har lyst til det. 

Med blot en enkelt kulsyrepatron kan du lave op til 60 liter danskvand. Derudover slipper du for at slæbe de tunge sodavandsflasker med hjem fra supermarkedet, du skal bare sørge for, at der er kulsyre i patronen. Så kan du lave alt det danskvand og sodavand, du kan drikke – og du skal ikke engang tilbage med de tomme Sodastream flasker. Dét er både smart og tidsbesparende. 

Desuden kan du til din sodastream vælge imellem flere forskellige smagsvarianter såsom cola, appelsin, lemon og sport samt frugtdråber med smag af diverse frugter og bær. Med andre ord vil en sodastream maskine uden tvivl blive hele familiens favoritmaskine. Hos Hvidevareshoppen.dk finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer og køkkenudstyr.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER