0

Inden længe er vinteren over os, og før vi har set os om, lakker året mod enden. Skal der i år gøres lidt ekstra ud af festlighederne, kan du i denne artikel finde inspiration til, hvordan året kan afsluttes på fineste vis. 

Træk stikket den sidste dag

For mange af os er december uden sammenligning den travleste måned på året. Udover arbejde og hverdagens øvrige gøremål, suser vi alle denne måned rundt mellem julefrokoster og gaveindkøb. Ikke mindst har vi travlt med forberedelserne til årets sidste aften. Champagnen skal på køl, kransekagen skal bages og bordet skal dækkes, inden gæsterne ankommer til årets festlige afslutning. I år kan du slippe for stress og jag, og i stedet lade dig forkæle med et nytårsophold, som garanterer fest og forplejning. 

Fire dage med forplejning og festligheder

Hos Rold Storkro i Nordjylland skydes nytåret ind med et brag af en nytårsfest med nytårsophold og lækker mad . Tag festlighederne på forskud og tag afsted på miniferie i skønne omgivelser. Nytårsfesten bliver hos Rold Storkro i år noget udover det sædvanlige. Det er netop i år 50 år siden, der for allerførste gang blev holdt nytår i Rold Skov, hvilket fejres med et stort jubilæum. I fire dage vil du kunne nyde luksus og blive forkælet, inden årets sidste aften afsluttes med bobler og farverigt fyrværkeri. 

Igen i år er der forberedt et program, hvor du blandt andet kan opleve pianisten Benny Wagner trylle ved flyglet, candlelight dinner og spille bingo med usædvanlige gode gevinster i anledningen af jubilæet. Derudover er der alle dagene inkluderet fuld forplejning samt drikkevarer og natmad nytårsaften.

Ønsker du at skyde det nye år ind med et nytårsophold og miniferie i Nordjylland på Rold Storkro, kan du læse meget mere om hele programmet samt finde information om værelses muligheder og priser lige her. Læs mere på Rold.dk og skynd dig at booke pladser, inden det er for sent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *