Asparges med syltede skalotteløg, kartoffelkompot og skinke
Asparges og kartofler har begge en lettere nøddeagtig smag, og derfor er de en rigtig dejlig match. De syltede løg løfter og letter smagen, mens
Asparges og kartofler har begge en lettere nøddeagtig smag, og derfor er de en rigtig dejlig match. De syltede løg løfter og letter smagen, mens
I USA spiser de mere skaldyr end i Danmark, da det er langt billigere, og de finder tit vej til grillen. Krabben er især en
Der er flere fordele ved at købe en hel fisk frem for filetter. For det første kan det være svært at tjekke, om en filet
Der findes næppe noget mere forfriskende end sorbet-is på en varm sommerdag, og en af de mest sommersæson-bestemte råvarer er rabarber. Lav din egen rabarbersorbet,
Kokken Morten Køster guider til at lave en sommerfrisk rabarbersorbet med eller uden ismaskine. Sukkerlage: ½ l vand 400 g sukker 3 spsk glukosesirup Rabarber-sorbet:
Asparges er en af de råvarer, som vi i Danmark er noget nær verdensmestre i at producere, men desværre ender de ofte i en lidt
At koge nye kartofler er lidt af en kunst, for de bliver let enten udkogte eller lidt for sprøde. Nøglen er at halvere den almindelige
Opskrift til 5 pers. 100 g smør 100 g hvedemel 1 kg lammebryst eller bov, skåret i tern a ca 1 ½ cm x 1
Opskrift til 4 pers. Panna cotta: 1 vanillestang ½ l piskefløde 4 spsk muscovado-sukker 4 blade husblas Bagt rabarber: 300 g rabarber, gerne frosne 60
Porchetta stammer fra regionen Lazio i det centrale Italien, hvor man til familiefester gerne ruller en hel gris sammen, som tilberedes over grillen i flere
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Livet kan være hektisk, og det er ikke altid let at finde tid til at
Dyrk dine egne grøntsager Det er fascinerende at se en plante spirer fra frø og
Hvis du er seriøs med din styrketræning, handler det om at få så meget som