Opskrifter

Ristet toasbrød med blød krabbe på toppen. Server gerne med en iskold øl. Opskrift af kokken Anton Eff og foto af Kam.

Crab Toast

I USA spiser de mere skaldyr end i Danmark, da det er langt billigere, og de finder tit vej til grillen. Krabben er især en

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere