Rosenblomst lassi
En klassisk lassi med lettere parfumeret smag af rosenblomst. Det er kokken Thomas Hess fra Aarstiderne, der står bag den. Du kan også lave lassien
En klassisk lassi med lettere parfumeret smag af rosenblomst. Det er kokken Thomas Hess fra Aarstiderne, der står bag den. Du kan også lave lassien
Intet signalerer vinterhygge mere end god, hjemmelavet varm chokolade. Den dampende varme chokolade er lavet på sødmælk og 70 procents chokolade med et tvist varme
Amerikanerne har drukket koldbrygget kaffe i mange år, men nu rammer trenden for alvor Skandinavien. Glem alt om traditionel iskaffe lavet på varmbrygget kaffe gerne
Glem alt om rødvin, hvidvin og klassisk rosé. Når solen virkelig skinner, må der Frozé i glasset. En drink, der lige nu hitter verden over,
Margaritas fungerer bedst i store glas dyppet godt i salt. Drinken her er den traditionelle, men eviggyldige version, som smager ideelt med en portion majschips
Slåenlikøren er sød og stærk i starten, men med tiden bliver den mildere i smagen. Hvis du laver den efter den første vinterfrost, er den
En sur og sød drink – lige til nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. Den smager dejligt at grønne æbler og lime og har et
Et flip blev i år 1695 defineret som en varm drink bestående af øl, sukker, krydderier og æg. Her præsenteres en senere amerikansk kold udgave.
Mint Julep blev første gang beskrevet i en tekst fra 1803, samme år vi første gang ser ordet ’cocktail’ nedfældet på skrift. Begrebet ’julep’ har
Den siges at være opfundet omkring år 1900, da amerikanske mineingeniører fra en jernmine af selv samme navn (Daiquiri), løb tør for gin. De måtte
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem