Sprødt nyt magasin på gaden – med masser af brød
På Skærtoft Mølle i det sønderjyske bager de brød af deres eget korn, og den dygtige bager og møllens direktør Marie-Louise Risgaard demonstrerer her, hvordan
På Skærtoft Mølle i det sønderjyske bager de brød af deres eget korn, og den dygtige bager og møllens direktør Marie-Louise Risgaard demonstrerer her, hvordan
En enkel og supersprød salat med sød-syrlige æbler og salte og knasende macadamianødder til at brede smagsindtrykkene ud. Salaten smages gerne til med macadamianøddeolie eller
Toastbrødenes moder! Dette brød er karakteristisk ved sin sprøde, firkantede skorpe og tætte bløde krumme. Mie er det franske ord for krumme, og netop den
Det kan være mere end svært at forme boller af en meget våd dej. Mange forfalder til at bruge skeer, men det er ikke en
Små krydrede spanske kødboller i tomatsauce, der er en klassiker på tapasbordet. Server dem gerne med lidt brød og helst som en del af et
Den hjemmelavede pasta kan laves med alle slags krydderurter, alt efter hvilke der er i sæson. Pastaen kan sagtens serveres ”på dansk”, hvilket vil sige,
En svampet og intens kage med smag af chokolade og appelsin. Ricottaen giver kagen en elegant lethed, og serveret med årstidens bær eller frugter kan
And er en meget udbredt spise i store dele af Asien (tænk bare på den famøse peking duck med det tynde, sprøde skind). I denne
Focaccia er en italiensk brødklassiker, som i denne version smøres med lidt cremefraiche blandet med hvidløg og rosmarin og oven på et lag kartofler. Det
Det er en besværlig ret, der skal laves a la minute. Æblerne skal holde formen og må ikke koge ud. Adam og James Price laver
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem