Opskrifter

Denne opskrift er udviklet af kok og madstylist Gitte Heidi Rasmussen til MAD&venner og foto af Line Falck.

Gazpacho

I en gazpacho kan man med fordel bruge meget modne tomater, som måske er for bløde til en salat, men hvor smagen er optimal. Opskrift

Læs mere

Caprese i mange farver

En god caprese står og falder med, at de tomater, man vælger, er fantastiske, lyder meldingen fra grønthandler og kok Mette Helbæk. Opskrift på forret

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER