American apple pie
Amerikanerne har et ordsprog, der lyder: ”Intet er mere amerikansk end mor, baseball og apple pie.” Og der er noget om snakken, for når det
Amerikanerne har et ordsprog, der lyder: ”Intet er mere amerikansk end mor, baseball og apple pie.” Og der er noget om snakken, for når det
Langtidsstegte stykker kød som fx tykkam er meget velegnet til gæstemad, da det ikke bliver tørt og kan laves i god tid, inden gæsterne kommer.
En kyllingeret, der vækker smagsløgene til live med masser af smag af koriander, kokosmel og lime. Opskrift til 4 pers. 4 kyllingebryster 2 spsk kokosmel
En bombe af sukker, smør og salt. Det er en kæmpestor småkage beklædt med karamel og overtrukket med chokolade, som kan skæres ud i så
Hvis der er én dessert, der har overlevet alverdens trends, så må det være chokolademoussen. Nogle beskylder den for at være old school, men en
Brioche er fransk bagværk, når det er bedst: Fyldt med æg og smør, der giver et blødt og aromatisk brød, der både kan bruges i
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem