Featured

applepie-til-thanksgiving

American apple pie

Amerikanerne har et ordsprog, der lyder: ”Intet er mere amerikansk end mor, baseball og apple pie.” Og der er noget om snakken, for når det

Læs mere

Chokolademousse

Hvis der er én dessert, der har overlevet alverdens trends, så må det være chokolademoussen. Nogle beskylder den for at være old school, men en

Læs mere

Kirsebær

Der findes overordnet to slags kirsebær: Sødkirsebær og surkirsebær. De sure kirsebær får en mandelagtig aroma, når de tilberedes, mens de søde er skønne at

Læs mere

Mynte

Myntens smag er kraftig, sødlig og forfriskende med den karakteristiske mintsmag. Smagsnuancerne varierer alt efter sort, nogle har bitre noter, nogle smager af mentol mens

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER