På toppen af Frederikshavn ligger Himmelhav, en gourmetrestaurant, der nærer stor kærlighed til kagekunsten. Dét kan smages!
Med det in mente har Himmelhav dannet rammer om flere af livets store begivenheder i deres eksklusive lokaler, der selv er de royale værdig.
Et forrygende festlokale
Panorama er Himmelhavs fineste festlokale, der på 9. etage, på toppen af Kattegat silo, har de smukkeste udsigter til himmel og hav. Her kan du nyde panoramaudsigten over hav og by, mens du ser solen gå ned. I måneskin kan du danse dig ud på tagterrassen til en enestående og ugeneret 360 graders udsigt. Her kan du mærke den friske vind og nyde et velsmagende glas vin.
Uanset hvilket festlokale du vælger, er du sikre på at få eksklusive og smukke omgivelser hos Himmelhav, der er med til alle livets store begivenheder. Med disse rammer er der lagt op til en aften, du sent vil glemme.
Kogekunst, der vækker alle dine sanser
Hos Himmelhav er du sikker på at få gode og friske råvarer, da man tilpasser menuen efter årstiden samt altid bestræber sig på at nytænke og inspirere med valget af menu. Derfor er appetizer såvel som hovedret og dessert særlig afstemt med årstidens gaver.
En af de helt nye koncepter er onsdag på toppen, hvor gæster ankommer kl 18.30 til en boblende velkomstdrink og en udsøgt madoplevelse i vente. Kærligheden til kogekunsten kan smages i den fantastiske tre-retters gourmetmenu, der én efter én præsenteres af den dygtige og kompetente chefkok, hvis mad vækker alle dine sanser.
Denne sommer byder menuen på følgende retter:
Appetizer
På tur i aspargesbedet // Aspargescreme med årstidens spæde urter, maltjord & sprød skinke
Forret
Køkkenet klarer ærterne // Røget makrel med ærtepesto, friskbælgede ærter, ærteskud, purløgstilsmagt mayo & sprødt rugbrød med flagesalt
Hovedret
Sommerkalv i godt selskab // Mør filet af dansk kalv med en symfoni af krydderurter, sprød paneret kugle af kalveskank, spæde forårsgrøntsager, cremet blomkålspuré og kartoffel-eclair med ost og frisk timian ledsaget af en intens kalveskysauce
Dessert
Himmelhavs hindbærdrøm // Cremet vanilje Panna Cotta med pikant hindbærcurd, sprød chokolade crunch, marengsflager, sæsonens bær & hindbærsorbet.
Der er altså lagt op til den helt store guldmedalje, når Himmelhav: En af de bedste spisesteder og restauranter i Frederikshavn byder indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse, når du næste gang vælger at fejre livets store og små øjeblikke. Der skal være noget at glæde sig til – det er Himmelhavs filosofi.