Quesadilla og pico de gallo

Quesadilla er en form for mexicansk tortilla fyldt med et pikant fyld, mens pico de gallo er en frisk mexicansk salsa, der helt traditionelt består af tomater, løg og chili.

Opskrift til snacks til 4 pers.

400 g modne tomater
1 lille løg
1 grøn chili, gerne en frisk jalapeno
1 bdt koriander
1-2 lime, saften af
Salt
1 pakke små tortillas
Rigelig olie, til stegning
Salt

Server gerne Party Margaritas til

Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor, eller hak det hele i hånden. Smag til med lime og salt.
Klip tortillaerne i trekanter, og steg dem gyldne og sprøde i olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og krydr dem med salt.
Server straks de lune eller afkølede tortillachips (quesadilla) med pico de gallo til.

TIP. Picoen, som er en mexicansk frisk salsa af tomat, chili og løg, kan holde sig et par dage i køleskab. Køb færdige chips, hvis det skal gå stærkt, og server chips og pico med øl til.

 

 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER