Kyllingelever

Kyllingelever har en mild smag sammenlignet med andre typer indmad. Konsistensen er fast og lidt til den tørre side.

Sæson
Fås hele året.

Anvendelse
Kyllingelever er en delikatesse, der er lidt overset herhjemme, men det er et godt sted at starte, hvis man ikke er så fortrolig med indmad, for smagen i kyllingelever er mild og fin. De små levere kan steges, som de er, i lidt oliveolie og drysses med salt og peber, inden de smuldres over salat. De kan også røres til cremet mousse eller postej og smøres på ristet brød som en let aftensmad eller hurtig forret.

Prøv fx Pate a la maison med lynsyltede rødløg

Opbevaring
Køl eller frys.

Hvor kan det købes
I større, velassorterede supermarkeder eller hos slagteren.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER