Chokoladen, der som ingen andre produkter – måske med undtagelse af Pina Colada – fører tankerne hen på en øde kridhvid sandstrand med vajende palmer og turkis bølgeskvulp. De legendariske bounty-reklamer er bl.a. optaget i den dominikanske republik og i Sierra Leone i Afrika, og de har fået os til at forbinde kombinationen af chokolade og kokos med paradis – en klassisk bounty-strand.

Prøv også Hjemmelavet Yankee-bar

Opskrift til 4. pers.

Kokos-panna cotta:
4 blade gelatine
200 ml kokosmælk
250 g fløde
40 g sukker
1 vanillestang

Ved servering:
50 g kokosflager
100 g mælkechokolade

Kokos-panna cotta: Blød gelatinebladene op i rigeligt vand. Giv kokosmælk, fløde, sukker og vanillestangen et opkog, og lad det simre i 5 minutter. Vrid gelatinebladene grundigt, og pisk dem i den varme masse. Kom det hele i en skål, og stil på køl i minimum 3 timer – gerne natten over.
Ved servering: Scoop passende portioner af panna cotta ud på 4 tallerkner, riv chokoladen over, og pynt med kokosflager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *