Vil du i gang med en sundere livsstil?

Kosttilskud

Du har måske længe gået og tænkt, at du virkelig gerne vil skabe gode, positive ændringer for dit helbred, fordi du ved, at din kost her for tiden bestemt ikke er positiv. Du ved også, at du har det langt bedre med din krop, når du bevæger dig og spiser sund mad.

Problemet er bare, at det ikke er altid, at du føler, at du har overskuddet til at gøre det, og så bliver det nemmere bare at lave noget hurtigt mad, der oftest ikke er sund. Men i denne artikel, hjælper vi dig med, hvordan du kan i gang med en sundere livsstil på en nem måde.

Planlæg

Planlægning kan være helt essentielt til at komme i gang med en sund kost. Det kan være svært at overskue, hvis du ingen plan overhovedet har for, hvad du skal spise, og så bliver det altid den nemme løsning.

Hvis du sørger for at have planlagt, hvornår du handler og hvad du handler, så du har det hele klar. På den måde, gør du det hele langt nemmere for dig selv. Det kan også være en god idé at supplere din kost og træning med proteinpulver og andre kosttilskud.

Motivation

Den anden faktor i det hele, er at du selvfølgelig også skal være motiveret. Hvis du slet ikke orker det, så bliver det meget svært at få et godt forløb med god kost og træning. Det er normalt, at det hele går lidt op og ned sommetider, men det kunne være godt for dig selv, hvis du rent faktisk endte med at nyde den tid, som du bruger, når du træner.

En måde at få sig selv i gang på, er ved at få fat i nogle veninder, der måske også har samme ønske og mål. På den måde, kan I holde hinanden i gang, og så er det lidt sværere at droppe en træning, når alle veninderne er involveret.

Nyt udstyr

Det kan også være en ekstra form for motivation, hvis du bruger penge på noget nyt til hele dette forløb. Det kan være nyt træningstøj eller investere i noget udstyr til din træning, så du også kan gøre det hjemme i stuen, hvis du har nogle dage, hvor du bare ikke orker ud. Det er selvfølgelig på ingen måde nødvendigt, men det kan gøre noget for ens motivation.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER