Tips til at spare penge på mad og køkkenudstyr

mad og køkkenudstyr

Mad og køkkenudstyr er noget, som de fleste danskere bruger rigtig mange penge på måned efter måned og år efter år. På et tidspunkt får man dækket sit behov for køkkenudstyr, men mad skal man af naturlige grunde altid bruge. Derfor giver det især mening at fokusere på, hvordan man kan reducere sine udgifter til mad. Dette kommer vi med nogle gode bud på i blogindlægget.

Og bare rolig; du behøver ikke at leve af vand og brød eller at skulle købe brugt køkkenudstyr for at opnå store besparelser. Mindre kan også gøre det.

Tip 1: Skift den dyre takeaway ud med lækre måltidskasser

Takeaway er lækkert og nemt, men desværre også lidt dyrt. Ikke nok med, at selve maden koster en mindre formue, så er det ikke unormalt at betale 30 eller 50 kr. for leveringen. Derfor kan det hurtigt mærkes på budgettet, hvis man ofte bestiller pizza, burger eller sushi fra en af de mange tjenester til formålet. Dette findes der gudskelov en løsning på.

Har du ikke tid til at bruge lang tid i køkkenet hver dag, så er der ikke noget at sige til, at du ofte tyr til takeaway. Du skal dog være opmærksom på, at der findes mindst ét godt (og billigt) alternativ til takeaway. Vi hentyder selvfølgelig til måltidskasser. Du kan finde de bedste måltidskasser gennem sammenligning via anviste link. Prisen pr. måltid starter fra omkring 35 kr. En lige så lav måltidspris opnår man ikke ved at bestille takeaway.

Tip 2: Søg nettet tyndt for de bedste priser på køkkenudstyr

Du har nu fået et godt råd til at spare penge på mad, men hvad så med køkkenudstyret? Bestiller du måltidskasser, så kommer du ikke udenom at skulle bruge noget køkkenudstyr, hvorfor du helt naturligt gerne vil vide, hvordan du kan spare penge på det fornødne udstyr.

En effektiv måde at spare penge på køkkenudstyr på er ved at søge nettet tyndt for skarpe priser. I første omgang bør du finde ud af, hvilket udstyr du gerne vil købe til dit køkken. Det kan f.eks. være, at du ved at have læst en stegepande test har fundet den ideelle stegepande.

Nu gælder det bare om at finde dén stegepande til den billigste pris. Det kan du gøre ved at søge på modelnavn + pris via en søgemaskine. Så skal du nok blive præsenteret for en tjeneste eller to, der sammenligner priser på den givne stegepande. Besparelserne kan være rigtig store, så det betaler sig bestemt at lave noget research.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER