0

En sund livsstil med sund kost og motion afspejler sig også ofte på ens krop. Sunde kroppe kan naturligvis se ud på mange forskellige måder, men noget som på en måde er fælles for dem alle, er at man får en form for glød – den sunde glød af at leve sundt.

Så hvis man gerne aktivt vil gøre noget for at få det bedre med sig selv, er kosten et godt sted at starte. Det handler nemlig i bund og grund om bare at ændre lidt på sine vaner, og så vil man faktisk mærke positive forandringer på både krop og sin.

God mad giver god energi til kroppen

Mad er kilden til energi, og derfor betyder det selvfølgelig også noget, hvad man propper i munden. Hvis man har vane for at spise fedtet og usund mad hele tiden, vil det i nogle tilfælde vise sig på kroppen i form af uren hud og måske lidt ekstra kilo på kroppen. Hvis man derimod skifter denne kost ud med en kost, der er varieret og fyldt med alle de gode og sunde ting, så vil det også vise sig på kroppen. Det er ikke alle, der vil opleve et kæmpe vægttab i forbindelse med ændring af kroppen, men de fleste oplever positive forandring som bedre hud og bedre energi – en form for glød der gør en kæmpe forskel på kroppen og ens opfattelse af sig selv.

Det, som sundere kost ikke kan klare

Selvom sund kost har positive indvirkninger på mange ting på kroppen, så kan det dog ikke løse alle de problemer, man går og har – og det er uanset om det er æstetiske problemer eller ej. Hvis man eksempelvis døjer med skæv næseskillevæg, er det af gode grunde ikke noget, som flere gulerødder kan behjælpe – i et sådant tilfælde skal der en operation for skæv næseskillevæg.

På samme måde er der eksempelvis også nogle, der ønsker større mellemrum mellem benene eller mindre fedt under hagen – disse ting kan man dog heller ikke altid gøre så meget ved, da alle kroppe ser ud på forskellige måder – og det er uanset hvor sundt man spiser eller hvor meget man træner. Så det er også vigtigt, at man er opmærksom på, at man også i denne proces skal lære at elske sig selv for den måde, man ser ud på. Nogle ting kan man forbedre, så man selv synes bedre om det, og andre ting må man lære at elske eller som minimum acceptere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *