Disse ispinde er lavet på en blanding af kærnemælk, fløde og honning, og kærnemælken giver en forfriskende syrlighed, mens honningen sørger for en mild og rund bund i smagen.

Opskrift på 10 stk.

½ l kærnemælk*
1 dl honning, flydende
1 dl piskefløde
2 store jordbær
125 g blåbær

Pisk kærnemælk, honning og piskefløde sammen i en skål, og sæt skålen i fryseren. Rør jævnligt i massen, til den har konsistens som tøsne. Skær jordbærrene i skiver, og kom 5 pæne skiver i muffinsforme, og fyld op med is. Bland resten af isen med blåbær, og kom dem i en ispindeform. Sæt isen tilbage i fryseren, til den er helt fast. Det tager ca. 3 timer. Vend isen ud af muffinformene, og stik en pind i.

*Kan også laves med yoghurt i stedet for kærnemælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *