Pinde med blåbær og jordbær

Disse ispinde er lavet på en blanding af kærnemælk, fløde og honning, og kærnemælken giver en forfriskende syrlighed, mens honningen sørger for en mild og rund bund i smagen.

Opskrift på 10 stk.

½ l kærnemælk*
1 dl honning, flydende
1 dl piskefløde
2 store jordbær
125 g blåbær

Pisk kærnemælk, honning og piskefløde sammen i en skål, og sæt skålen i fryseren. Rør jævnligt i massen, til den har konsistens som tøsne. Skær jordbærrene i skiver, og kom 5 pæne skiver i muffinsforme, og fyld op med is. Bland resten af isen med blåbær, og kom dem i en ispindeform. Sæt isen tilbage i fryseren, til den er helt fast. Det tager ca. 3 timer. Vend isen ud af muffinformene, og stik en pind i.

*Kan også laves med yoghurt i stedet for kærnemælk.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER