Alle bilejere oplever, at de får brug for opbevaring af mad i bilen på et eller andet tidspunkt. Denne artikel gennemgår, hvordan man mest hensigtsmæssigt kan opbevare mad i bilen, hvad end det gælder 10 minutter eller 10 timer.

Behovet for at opbevare mad i bilen opstår relativt ofte, hvad end vi skal hjem fra supermarkedet, på picnic i parken eller skal på en dagslang kør-selv-ferie til Italien. Maden skal nødig fordærve eller vælte rundt i Toyotaens bagagerum, og derfor er det oplagt at undersøge mulighederne for optimal og hensigtsmæssig opbevaring af mad i bilen.

Det kommer denne artikel nærmere ind på, ved at opdele i to sektioner, hhv. opbevaring af mad på den korte- og lange tur.

Opbevaring til de kortere ture

Den mest ofte, korte tur med madvarer må siges at være turen fra supermarkedet og hjem. Her er der behov for at opbevare de nyindkøbte varer forsvarligt, således de ikke ruller rundt og går i stykker. 

De fleste har enten selv poser med, eller køber poser i supermarkedet, således varerne let kan bæres indenfor, når man kommer hjem. Udfordringen ligger i, at sådan en pose eller et net ikke står særligt stabilt oprejst, tværtimod. 

En løsning på dette kan være, at man anskaffer sig lommer til bilen med velcro, som kan sættes fast på bagagerummets underlag. Det kan også være en idé at anskaffe de klassiske plastik tøjkurve med håndtag, som kan få sig en fast plads i bagagerummet. Det er klart, at denne løsning kræver ekstra plads, men varerne transporteres til gengæld også forsvarligt hjem.

Lang køretur med opbevaret mad

Det tager omtrent et døgn at køre til Italien, og ca fem timer at køre fra Vendsyssel til København, og hvis man har mad med i bilen, kan det godt blive en varm fornøjelse. Ingen bør sætte tænderne i en sandwich der har ligget så længe i gennemsnitligt 20 grader, men det er der en løsning på.

Til de længere køreture kan man med fordel anskaffe sig en køleboks, enten med eller uden opkobling til 12V. En almindelig køleboks med 3-4 køleelementer i kan godt holde i 6 timer, og så kan man muligvis klemme en time mere ind i regnskabet hvis man vikler en avis rundt om madvarerne og køleelementerne, men en køleboks med opkobling til 12V holder hele turen ud, uanset hvor mange timer man skal tilbringe i bilen. 

Ønsker du en rummelig bil, hvor der både er plads til den store familie samt hele familiens habengut, så bør du overveje en Toyota. Se Toyotas mange modeller samt priser på Mthbiler.dk, som er en af de største forhandlere af Toyota biler i Nordjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *