Denne is er supernem at lave, virkelig forfriskende og flot at se på. Den består ganske enkelt af vandmelon, limesaft, sukker og vand, som er kogt sammen og derefter fyldt i melonskallen igen og frosset.

Opskrift til 4 pers.

½ vandmelon*
1 ½ dl sukker
1 lime, saften fra
¼ dl vand

Skær et hul i toppen af melonen. Skrab melonkødet ud af melonskallen, fx med en iskugler, og mos kødet gennem en grovmasket sigte, så kernerne sies fra. Bring sukker, limesaft og vand langsomt i kog, og kog, til sukkeret er opløst. Afkøl sukkerlagen, og bland med melonkødet. Kom blandingen tilbage i melonskallen, og sæt den i fryseren, til den er helt fast. Skær melonen i skiver, og server. Den er lige til at bide af.

*Isen kan også laves med alle de andre typer melon.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER