Mad ud af huset hitter til sommerfesterne

Bestil mad ud af huset

De varme sommermåneder er lig med duften af grillpølser, ture på stranden og hyggelige sommerfester. Og mange nordjyder har fået øjnene op for muligheden for at bestille mad ud af huset, inden gæsterne kommer. Det er nemlig ofte både hurtigere, lettere og mere velsmagende end at stå med tilberedningen af det hele selv.

Når familien og vennerne kommer på besøg for at hygge under solen, er maden ofte en stor del af festlighederne. Uanset om det er grillpølser, smørrebrød eller tapas, er det noget, vi kan samles om. Men det kan også være et stort projekt at lave mad til gæsterne. Specielt hvis der også skal vaskes havemøbler af, pyntes op og gøres klar. Derfor vælger mange nordjyder at hente maden udefra i stedet.

Mad ud af huset har altid været et populært valg til konfirmationer, studentergilder og bryllupsfester. Men i det seneste år er også mindre sammenkomster og sommerfester blevet anledning til at hente velsmagende måltider udefra. Og det mærker de også hos Verdenskortet. Ud over at være en populær attraktion, tilbyder de nemlig også mad ud af huset omkring Hobro, Skive, Randers og Viborg.

Lækker mad uden besvær

I en travl hverdag er det fantastisk at kunne mødes til hyggelige sammenkomster og små fester, når der endelig er tid til det – særligt i de varme sommermåneder. Her kan vi samles og få snakket om alt mellem himmel og jord. Og maden spiller derfor også en helt særlig rolle.

Hos Verdenskortet har de i lang tid tilbudt lækker, færdiglavet mad til bryllupper, konfirmationer og studentergilder. Men i de seneste år har der også været en øget interesse for mad til sommerhygge og familiesammenkomster. Det er nemlig langt lettere at hente maden udefra end at lave den selv. Og så er der mere tid til det, der betyder noget – nemlig det at være sammen.

Omfattende menukort og nem levering

Ud over at lave maden kræver en sammenkomst også indkøb og anretning. Der går altså megen tid med at tilberede måltidet til gæsterne. Og det er en anden grund til at madlevering stiger i popularitet. Her er nemlig et varieret menukort, og det leveres spiseklart hjem til dig.

Derudover er restauratører, som Verdenskortet, vant til at bespise mange forskellige personer. De har derfor også et større overblik, hvis du f.eks. får besøg af glutenallergikere, veganere eller laktoseintolerante personer. Og i dagens Danmark hvor flere og flere får specielle kostbehov, kan madlevering derfor løfte en tung byrde fra værtens/værtindens skuldre.

Der er altså mange gode grunde til, at mad ud af huset stiger i popularitet. Og nu hvor de varme måneder for alvor er i gang, må tiden vise, om denne trend fortsætter eller ej.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER