De varme sommermåneder er lig med duften af grillpølser, ture på stranden og hyggelige sommerfester. Og mange nordjyder har fået øjnene op for muligheden for at bestille mad ud af huset, inden gæsterne kommer. Det er nemlig ofte både hurtigere, lettere og mere velsmagende end at stå med tilberedningen af det hele selv.

Når familien og vennerne kommer på besøg for at hygge under solen, er maden ofte en stor del af festlighederne. Uanset om det er grillpølser, smørrebrød eller tapas, er det noget, vi kan samles om. Men det kan også være et stort projekt at lave mad til gæsterne. Specielt hvis der også skal vaskes havemøbler af, pyntes op og gøres klar. Derfor vælger mange nordjyder at hente maden udefra i stedet.

Mad ud af huset har altid været et populært valg til konfirmationer, studentergilder og bryllupsfester. Men i det seneste år er også mindre sammenkomster og sommerfester blevet anledning til at hente velsmagende måltider udefra. Og det mærker de også hos Verdenskortet. Ud over at være en populær attraktion, tilbyder de nemlig også mad ud af huset omkring Hobro, Skive, Randers og Viborg.

Lækker mad uden besvær

I en travl hverdag er det fantastisk at kunne mødes til hyggelige sammenkomster og små fester, når der endelig er tid til det – særligt i de varme sommermåneder. Her kan vi samles og få snakket om alt mellem himmel og jord. Og maden spiller derfor også en helt særlig rolle.

Hos Verdenskortet har de i lang tid tilbudt lækker, færdiglavet mad til bryllupper, konfirmationer og studentergilder. Men i de seneste år har der også været en øget interesse for mad til sommerhygge og familiesammenkomster. Det er nemlig langt lettere at hente maden udefra end at lave den selv. Og så er der mere tid til det, der betyder noget – nemlig det at være sammen.

Omfattende menukort og nem levering

Ud over at lave maden kræver en sammenkomst også indkøb og anretning. Der går altså megen tid med at tilberede måltidet til gæsterne. Og det er en anden grund til at madlevering stiger i popularitet. Her er nemlig et varieret menukort, og det leveres spiseklart hjem til dig.

Derudover er restauratører, som Verdenskortet, vant til at bespise mange forskellige personer. De har derfor også et større overblik, hvis du f.eks. får besøg af glutenallergikere, veganere eller laktoseintolerante personer. Og i dagens Danmark hvor flere og flere får specielle kostbehov, kan madlevering derfor løfte en tung byrde fra værtens/værtindens skuldre.

Der er altså mange gode grunde til, at mad ud af huset stiger i popularitet. Og nu hvor de varme måneder for alvor er i gang, må tiden vise, om denne trend fortsætter eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *