Gør festen mindeværdig med mad fra Verdenskortet
Artiklens indhold er sponsoreret af Verdenskortet
Når livets store begivenheder skal fejres, spiller maden en afgørende rolle. Uanset om det er bryllup, konfirmation, barnedåb eller en rund fødselsdag, kan mad ud af huset gøre planlægningen nemmere og sikre en kulinarisk oplevelse, der samler gæsterne om bordet.
En af de aktører, der har specialiseret sig i at levere mad til private fester, er Verdenskortet ved Hobro. Stedet, der er kendt som en oplevelsespark med en unik miniudgave af verdens lande, har også markeret sig som leverandør af kvalitets catering til store og små private arrangementer.
Mad, der skaber rammerne for en vellykket fest
Når man inviterer gæster til en stor begivenhed, ønsker man ofte, at alt forløber problemfrit – og her spiller maden en central rolle. Ved at vælge mad ud af huset fra en professionel leverandør kan værten sikre en høj standard og samtidig slippe for det praktiske besvær.
Hos Verdenskortet har de erfaring med at sammensætte menuer, der passer til enhver festlig lejlighed. Fra klassisk smørrebrød og delikate tapasfade til flotte treretters selskabsmenuer er der noget for enhver smag.
Fleksible løsninger tilpasset enhver fest
En af de vigtigste faktorer ved mad ud af huset er fleksibilitet. Hos Verdenskortet tilbyder de skræddersyede løsninger, hvor menuen kan tilpasses efter kundens ønsker.
“Ingen fester er ens, og derfor går vi altid i dialog med værterne for at finde den rette menu. Nogle foretrækker noget let og uformelt, mens andre ønsker en 3-retters menu. Vi kan levere alt fra små anretninger til komplette selskabsmenuer med flere retter. Det vigtigste for os er, at vi klæder værterne godt på til at tage de valg, der matcher deres forventninger bedst muligt. – Og også nogle gange inspirerer dem til at prøve noget nyt, som vi kan se vil passe rigtig godt til lige præcis deres arrangement,” forklarer vicedirektør, Britta Pedersen.
Mere tid til gæsterne – mindre stress for værten
En af de største fordele ved at bestille mad udefra er den tidsbesparelse, det giver. Planlægning af en stor fest kan være en omfattende opgave, og ved at lade professionelle tage sig af maden, frigøres tid til at nyde dagen sammen med familie og venner.
“Vores kunder sætter pris på, at de kan slappe af og være nærværende på dagen. De slipper for stressen ved at skulle koordinere indkøb, madlavning og servering.
Ved større selskaber kan vi sørge for, at maden er klar til at blive serveret, så værten blot skal dække op og nyde festen,” siger Britta Pedersen.
Hjemmelavede retter, sund fornuft og bæredygtighed
På Verdenskortet er smagen hjemmelavet og tanken bæredygtig. Der bestræbes på at lave så meget som muligt fra bunden – med kærlighed, omhu og et strejf af nysgerrighed. De eksperimenterer med både klassiske favoritter og nye, spændende smagskombinationer. Råvarerne er primært danske og følger årets gang, så du får ægte smag af sæsonen, serveret med sund fornuft og god samvittighed. Verdenskortets køkken planlægger altid med henblik på at minimere madaffald mest muligt. Det madaffald, der opstår, bliver genanvendt til biopulp og biodiesel gennem et Reefood-program.
Bestil mad ud af huset til din næste fest
For dem, der står over for planlægningen af en stor begivenhed, kan mad ud af huset være en oplagt løsning. Når du bestiller fra Verdenskortet får du både kvalitet, fleksibilitet og en menu, der er skræddersyet til den enkelte fest.
Læs mere om mulighederne for mad ud af huset og bestil din festmenu hos Verdenskortet her: