Indtil for 100 år siden blev Langres kun fremstillet på små bondegårde ved byen Langres i Frankrigs nordøstlige hjørne. Langres blev i det 18. århundrede en populær ost i Paris og Genève, og i dag bliver den opfattet som en sand ostespecialitet. Ostens form er cylindrisk med en fordybning i midten, hvor ægte kendere hælder lidt champagne i og lader den modne lidt videre. Derefter nydes den naturligvis med champagne.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER