Kold agurkesuppe med ramsløg og rejer

Den kolde agurkesuppe er fantastisk på en varm dag, for ligesom en spansk gazpacho virker den svalende og mætter ikke alt for voldsomt.

Opskrift til 4 pers.

1 agurk, skrællet og skåret i mindre stykker
12 ramsløgsblade
3 dl græsk yoghurt 10 %
2 dl hønsebouillon, kold
Salt og peber
200 g ekstra store rejer, gerne håndpillede
Ramsløg, til pynt

Kom agurken i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon. Blend det hele sammen, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Blend den lige hurtigt op, server med rejer på toppen, og pynt med ekstra ramsløg.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER