Jordbærsalat med avocado, balsamico og mozzarella

Flere studier i smag viser, at tomater og jordbær har adskillige fællestræk, for de er begge på en og samme tid meget søde og samtidig med et let strejf af noget syrligt.

Opskrift til 1 stor salat

1 bk jordbær, skåret i halve
1 pose med små mozzarellakugler eller 1 stor mozzarella, trukket i strimler
1 avocado, hakket
½ agurk, skrællet og hakket
2 spsk balsamico
1 spsk olivenolie
Salt
Flutes, til servering

Anret jordbær, mozzarella, avocado og agurk på et fad eller en tallerken. Dryp balsamico og olivenolie over, og drys med lidt salt. Server med lidt ristet flutes.
Udgivet den 25. september 2011

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER