Jordbærguf fra Ismageriet

Til enhver isvaffel hører sig et godt lag fluffy guf. Her får du opskriften, som de laver den på det populære Ismageriet på Amager og i Søborg.

1 stor portion

290 g sukker
1 dl vand
200 g jordbærmarmelade
100 g æggehvider, pasteuriserede
Rød frugtfarve

Kog sukker og vand til en tyk sirup, ca. 117 grader, og lad den køle af til håndtemperatur. Pisk æggehvider og marmelade med en håndmikser. Tilsæt den håndvarme sirup under piskning. Tilsæt rød farve efter smag. Pisk videre, til massen er stiv.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER