Italian Stallion

Tapas, snacks eller fingerhapser – kært barn har mange navne, og der er da også noget usnobbet og tilbagelænet afslappet ved at spise med fingrene. Det er blevet trendy, at lægge bestikket til side og nyde lidt uformel finger-food til din drink som fx disse gourmet-dogs fra Foderbrættet i København.

Opskrifter til 4 pers.   

Fyld:
2 løg, hakket
2 peberfrugter, hakket
½ bdt basilikum
½ tsk oregano
4 fede hvidløg, finthakkede
Salt og peber
1 ds hakket tomat
1 ds tomatpure
Olivenolie
4 store gode hot dog brød (find opskriften i magasinet)
4 gode krydrede svinepølser

Fyld: Svits løg og peberfrugter gyldne i olivenolie i 5 min., tilsæt hakket frisk basilikum, oregano og hvidløg, og lad det simre i 2 min. Tilsæt tomatpure, tomat, salt og peber, og smag til. Steg pølsen, varm brødet, og anret med det varme fyld oven på.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere