Gasgrill med Sizzle Zone sidebrændere er ved at vinde frem på det danske marked, og det er der en god grund til. 

Sizzle Zonen giver dig uanede muligheder, når det kommer til at tilberede din grillmad. Den giver dig bl.a. mulighed for at grille ved meget høje temperaturer, og så kan du både benytte den med pander og gryder og til at grille direkte på den. 

Hos Backyard Living i Brønderslev finder du et stort udvalg af gasgrill fra Napoleon Grill, hvoraf mange af varianterne kommer med en Sizzle Zone sidebrænder. 

Hvorfor skal du vælge en gasgrill med sidebrænder?

En gasgrill med sidebrænder er først og fremmest god, fordi du har mulighed for at grille med pander og gryder lige ved siden af din grill. Sidebrænderen fungerer på den måde ligesom blusset på et almindeligt gaskomfur. 

Har du en sidebrænder på din gasgrill, så har du derfor mulighed for at koge kartofler, ris, pasta eller eventuelt tilberede nogle grøntsager lige ved siden af, hvor du også tilbereder dit kød.

Ulempen ved en sidebrænder er dog, at den nemt kan gå ud, især hvis det blæser kraftigt, som det ofte kan gøre i det danske vejr. Og af netop den grund, giver vi gerne et slag for Sizzle Zone sidebrænderen, som giver dig meget mere. 

Store fordele med Sizzle Zone sidebrænderen

Med Sizzle Zone sidebrænderen får du nogle helt andre fordele. Denne type sidebrænder fungerer ikke som et almindeligt gasblus. Her bliver gassen nemlig fordelt ud over en keramisk plade, som til gengæld kan blive en temperatur på op til 800-900 grader.

Her har du, ligesom ved den almindelige type sidebrænder, mulighed for at anvende både pander og gryder, men Sizzle Zonen giver dig ligeledes mulighed for at grille direkte på risten. 

Det kan bl.a. være en fordel at grille store bøffer, koteletter eller andet, der gerne må få en karamelliseret overflade, på Sizzle Zone sidebrænderen. De høje temperaturer er nemlig med til hurtigt at karamellisere de naturlige sukkerarter i kødet. Det betyder, at du nemmere har ved at bevare saft og kraft inde i kødet. 

Prøv Sizzle Zonen på dine favoritter

Skal du tilberede en stor bøf, en stor steg – det kunne være et oksespidsbryst eller en culotte – eller måske du ligger inde med et par store skaftkoteletter? 

Her vil Sizzle Zonen virkelig komme til sin ret. For med den har du mulighed for at stege kødet af inden du tilbereder det, og på den måde forsegle både saft og smag inden i kødet inden du tilbereder det langsomt ved indirekte varme. 

Sizzle Zonen giver også kødet flotte grillstriber, som mange godt kan lide på deres kød.

Vi lover – resultatet er både til at se og smage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *