Her skal du spise i Randers

Spisesteder Randers

Det er yderst nødvendigt med en gennemgang af spisesteder og oplevelser i Randers, inden der tages hul på jeres miniferie i byen. På den måde ved man, hvor man skal starte og slutte jeres ferie – Om ikke andet, kan man få indsnævret sine muligheder og præferencer for, hvad en forlænget weekend i Randers skal indeholde, ved at læse denne artikel.

En miniferie i Randers kan bringe meget godt med sig; helt unikke oplevelser, en udvidet horisont og en udforskning af det danske landskab er blot nogle af de ting, man har i vente ved en forlænget weekend i Randers.

Hvor skal man spise? Hvilke oplevelser må man ikke gå glip af? Det kan man blive klogere på, inden man tager afsted, lige her.

Oplevelser i Randers

Når det kommer til oplevelser i Randers, falder de flestes tanker nok automatisk hen på Randers Regnskov, og det er fuldt forståeligt. Det er altid et godt besøg, når man lægger vejen forbi de tre kupler i Randers, og man er i sandhed fyldt op på sansekontoen, når man igen forlader stedet.

Udover en tur i regnskoven, bør man også undersøge, hvad der spiller i musik- og teaterhuset, Værket, i den tid, man besøger Randers. Her kan man købe billet til diverse kulturelle begivenheder, som omfatter alt lige fra musicals, comedy og teaterforestillinger, og alt derimellem.

Spisesteder i Randers

Når man har fået én på opleveren, er et oplagt at besøge et af de mange spisesteder i Randers for at få stillet sulten. Det kan man passende gøre hos én af byens hyggeligste bistroer, Bistroteket, som serverer europæisk, dansk mad og er placeret i hjertet af Randers.

Hvis man hellere vil have en burger i høj kvalitet, er der god grund til at besøge Carl’s Jr., Amerikas 5. største burgerkæde, i Randers Storcenter. Her får man en flammegrillet oksekødsbøf med alt, hvad der hører sig til, og det falder som regel i de flestes smag.

Randers Storcenter

På Merkurvej 55, 8960 Randers, finder man Randers Storcenter. Her kan man med sikkerhed finde alt det, man har brug for. Randers Storcenter er bestemt et besøg værd i jeres miniferie, især hvis I gerne vil tage en shoppetur med alt samlet under ét tag. Storcentret har 58 butikker, hvoriblandt man finder hele 11 spisesteder, så det er altså virkelig oplagt at besøge Randers Storcenter, hvis man ønsker at sætte en hel dag af til at hyggeshoppe i ferien.

Det er især smart at besøge Randers Storcenter på en regnvejrsdag, så man kan gå rundt mellem butikker og spisesteder, og have en helt fantastisk dag med venner eller familie, uden at blive drivvåd. Besøg Randers Storcenter i jeres næste miniferie, og oplev både butikker og spisesteder på egen hånd.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER