Hash browns dækker over en enkel måde at tilberede kartofler på: De strimles fint og steges. I dette tilfælde steges de med forårsløg, timian og fjordrejer til små kartoffelkager, der serveres med flere fjordrejer på toppen, lakserogn og lidt cremefraiche. De er rigtig gode til en brunch med røget hellefisk eller laks.

Opskrift til 1 stor eller 4 små hash browns

2 forårsløg, skåret i tynde strimler
2-3 store bagekartofler, skrællede og skåret i fine strimler
2 spsk citrontimian-blade
2-3 tsk maizena, blandet med 1 spsk vand
100 g fjordrejer
Salt og peber
2 spsk olie

Tilbehør:
Cremefraiche
Lakserogn
Karse

Prøv også Krydderurte-mayonnaise med rejer og grillet citron

Kom forårsløg i en skål med kartofler, timian og maizena. Vend fjordrejerne deri, og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande, og steg kartoffelblandingen i ca. 3-4 min. på hver side. Du kan også lave 4 små hash browns som på billedet.
Anret de varme hash browns med cremefraiche, lakserogn og karse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *