Et gammelt ordsprog lyder: “Uden mad og drikke, dur helten ikke”. Uanset om du skal holde konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest, er det derfor vigtigt at have styr på maden. Mangler du inspiration til maden til din næste fest, kan du læse med i denne artikel.

Få maden leveret lige til døren

Flere og flere vælger at få leveret maden ude fra, og dette er der mange gode grunde til. Det er vigtigt at du og dine gæster får en god madoplevelse, således festen ikke bliver husket på grund af den dårlige mad. Bestiller du maden ude fra, kan du være sikker på, at maden er af god kvalitet og lige til at spise.

De fleste restauranter, som tilbyder mad ud af huset, levere også gerne maden direkte til din hoveddør, så du dermed slipper for selv at skulle hente den. Det er både smart og tidsbesparende.

Mere tid til dine gæster

Bestiller du maden til din fest ude fra, slipper du først og fremmest for selv at stå i køkkenet hele dagen. På den måde kan du undgå at blive stresset og kan i stedet blot koncentrere dig om planlægningen, således du får arrangeret den bedste fest for dine gæster.

Ved at få leveret maden lige til direkte til døren, slipper du også selv for at skulle i gang med at kokkererer til den helt store guldmedalje og får dermed langt mere tid til at være sammen med dine gæster i løbet af festen.

Mad ud af huset i Nordjylland

Flere steder i Nordjylland kan du bestille mad ud af huset og få leveret maden direkte til døren. Bor du i Thy eller omegn og mangler Mad ud af huset i Thy, kan du med fordel kontakte Thy Event & Naturcenter. Thy Event & Naturcenter kan levere mad til alle slags fester, og du kan vælge mellem en utal af lækre retter, hvad enten du er til det klassiske eller moderne danske køkken.

Vælg blandt andet mellem tarteletter, oksesteg, brune kartofler og flere forskellige desserter. Derudover har du også mulighed for selv at sammensætte menuen, således menuen bliver præcis, som du ønsker.

Hos Thy Event & Naturcenter i Nordjylland kan du ligeledes leje et festlokale med plads til op til 800 gæster. Du kan vælge mellem 4 forskellige slagss selskabslokaler, som alle kan pyntes fint op til den store fest. Derudover kan mange af dine gæster endda også overnatte på stedet. Du finder billig overnatning hos Thy Event fra blot 395 kr. pr. nat pr. værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *