Hvis man vælger at lægge vejen forbi Aalborg, enten for en enkelt dag eller i forbindelse med ferie, bør man gøre sig selv den tjeneste, at udforske Aalborgs gastronomiske perler – dem er der nemlig mange af i, og omkring, byen. 

Aalborg Midtby, og omegn, gemmer på nogle exceptionelt gode spisesteder, der passer til enhver præference. Denne artikel gennemgår nogle af de steder, man kan med fordel kan besøge, hvis man skal ud og spise i Aalborg. 

Besøg Aalborg i din ferie, så du kan svinge forbi endnu flere restauranter og caféer i byen, men også for at udforske byens mange kulturelle oplevelser – eller slå to fluer med ét smæk hos Musikkens Hus, som huser Restaurant Fauna. 

Skal I have fisk eller fugl? 

Aalborg er en havneby, så det er klart, at man altid kan finde gode fiskerestauranter, og især i midtbyen. Ét af de steder, der ofte får besøg af fiskeglade gæster, er restaurantskibet Prinses Juliana, som flyder rundt i Aalborgs vestre havnepromenade. 

Prinses Juliana er serverer fantastisk mad, og så er det derudover også en oplevelse i sig selv at besøge, idet man nyder sin mad til havs i båden. 

I Aalborg Midtby ligger også Chickie’s Fried Chicken, så centralt som det næsten er muligt, på Vesterå 22. Chickie’s serverer friturestegt, dansk kylling, med et væld af specialdressinger til. Derudover laver de deres marinader fra bunden, og man er altså med garanti sikret en virkelig lækker madoplevelse. 

Spis i Aalborg Storcenter

Er man kommet i humør til burger, kan man finde Amerikas 5. største burgerkæde, Carl’s Jr., i Aalborg Storcenter. Hos Carl’s Jr. serveres der flammegrillede bøffer af 100% oksekød, og ingen af deres burgere bliver fremstillet, før der ligger en ordre på dem, så burgeren vil altid være frisklavet når man bestiller hos Carl’s Jr. 

Der findes mange spisesteder i Aalborg, og i Aalborg Storcenter kan du, udover Carl’s Jr., desuden finde Café Bord 1, Restaurant Karma, Sushi Mania, Joe & The Juice, samt mange flere. Storcentret huser 13 spisesteder, hvor man let kan få stillet sulten.

Shopping i storcentret

Aalborg Storcenter er placeret på Hobrovej 452, og huser intet mindre end 80 butikker, herunder et væld af specialbutikker. Storcentret er et fantastisk samlepunkt, hvor man både finder kendte kæder, som H&M og Søstrene Grene, men man kan også besøge de lækreste spisesteder og få en bid mad, inden man atter bevæger sig videre til næste butik. Derudover huser Aalborg Storcenter også Danmarks største Bilka, som bestemt også er et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *