Grillet bornholmerhane og bornholmergris

Det er svært fristende at tage sin lille grill med under armen, så man kan servere friskgrillet kød til sin picnic.

Opskrift til 4 pers.

Hane:
1 unghane

Gris:
4 nakkekoteletter a 180 g
Salt og peber

Til servering:
Kartoffelsalat
Sommerløg, grillede

Krydr alt kødet med salt og peber, og begynd med at grille hanelårene. De skal helst ligge yderst på grillen, hvor de ikke får for meget varme, da de skal grilles længst. De skal have ca. 20 min., inden resten af kødet kommer på grillen. Læg de resterende kødstykker på grillen, og giv dem ca. 10 min. på hver side, eller til du synes, de er færdige. Server med kartoffelsalat og grillede løg.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER