Goji bær smager af en blanding af rosin og tranebær, med en svag bitter eftersmag. Anvend bærrene i snacks, smoothies, müslier eller i den daglige salat.
Sæson
Hele året.
Historie
Goji bær er for nyligt blevet introduceret i Vesten. Bærrene er anerkendt i USA og England, på grund af deres høje indhold af mineraler og antioxidanter. De tørrede orange-røde bær er ikke en ny opfindelse, men stammer oprindeligt fra Asien, hvor bærrene i 2000 år har været anvendt, som en af naturens mest næringsrige fødevarer og som natur-medicin til forebyggelse og helbredelse af en række sygdomme.
Goji bærrene vokser på en lille busk, der gror vildt i bjergdalene i Himalaya i Tibet. Busken dyrkes også i Kina i stor stil, fordi man benytter bærrene i den traditionelle kinesiske medicin og anvender dem, fordi de tilsyneladende er gode for både lever, nyrer, øjne, lunger, og til at styrke immunforsvaret med.