Gode tips til praktisk beklædning i køkkenet

Køkkenpåklædning

For mange er køkkenet lig med et personligt frirum, hvor der er plads til at eksperimentere med råvarer, anretninger og nye, spændende smagskombinationer. Men for at kunne få det optimale ud af de mange timer i køkkenet, er det en god idé at investere i arbejdstøj, der egner sig til netop dette formål – og det er uanset, om du køber tøj til dig selv eller dine medarbejdere.

Den rigtige påklædning gør hverdagen nemmere

I køkkenet er det afgørende at have de rigtige betingelser og et godt miljø for at kunne lykkes bedst muligt med sin kokkekunst. Netop derfor er det helt essentielt at kunne tilbyde både kittel, kokkehue, forklæde og eventuelle arbejdssko til dig selv og dine medarbejdere. En god beklædning medfører nemlig flere fordele:

  • God hygiejne – arbejdstøj giver dig en høj grad af hygiejne, når du arbejder med alle former for råvarer. Det er afgørende inden for ethvert køkken, så du altid kan levere en høj standard over for dine kunder.
  • Komfort og sikkerhed – det er vigtigt, at du vælger en påklædning, der giver dig de bedste rammer for en god komfort i de mange timer, du bruger i køkkenet. Derudover er et sæt gode arbejdssko også afgørende for sikkerheden.
  • Skån dit tøj – arbejdstøj til køkkenet i form af en kittel eller et forklæde er med til at skåne dit almindelige tøj fra svære pletter efter fx gurkemeje, ligesom du også slipper for kraftfulde lugtgener efter friturestegning m.m.

Flot arbejdstøj til privat eller erhvervsmæssigt brug

Arbejdstøj til køkkenet kan bruges i både privat og erhvervsmæssigt regi. Bruger du fx mange timer i køkkenet til hverdag, foran grillen eller laver mad til større familiefester, kan det nemlig være rart at have tøj egnet til formålet. På den måde kan du skåne dit almindelige tøj og nemt klæde om efter køkkentjansen.

Omvendt er det også et must for dig, der laver mad i professionelle rammer og med en eller flere ansatte under dig. Kitler, forklæder og kokkehuer er nemlig med til at give hele jeres team et mere professionelt ry udadtil – og det er uanset, om det er på restaurant eller i en madbod på festival.

I dag kan du nemt bestille dit arbejdstøj til køkkenet via fysiske butikker eller over internettet, hvor du med ganske få klik kan finde et stort udvalg af kvalitetstøj til brug under madlavningen.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER